Opprette et nytt Produkt

I denne artikkelen kan du lære mer om hvordan du printer ut varedeklarasjon fra systemet, via e-post.

Printe varedeklarasjon via e-post

1. Finn navigasjonsmenyen til venstre og klikk på produkter.

2. Finn det produktet du vil ha varedeklarasjon for. Klikk på raden. Se bildet under.

3. Inne på produktkortet klikker du på knappen "Handling", og deretter "Rapporter". Se bilde under.

4. Du får en pop-up med tre standard rapporter for varedeklarasjon. Klikk på den rapporten du ønsker

5. Varedeklarasjonen blir sendt som pdf til e-postadressen din. Fra der kan du printe den ut eller videresende den til din kunde.