Ingredienser fra globalt bibliotek

I denne artikkelen kan du lære mer om hvordan du henter ingredienser fra globalt til lokalt bibliotek.

1. Finn navigasjonsmenyen til venstre og klikk på ingredienser.

2. Finn knappen "Importer Ingrediens". Du finner den øverst til høyre i skjermbildet.

3. Du får opp skjermbildet til høyre

Her kan du søke direkte i globalt bibliotek (søkefelt på toppen)

Klikk her hvis du i stedet vil lære hvordan du oppretter egne ingredienser.

Søke direkte i globalt bibliotek

1. Du kan søke på varenavn eller vareid.

Søketips: Hvete gir flere søkeresultater enn hvetemel.

2. Tikk av de ingrediensene du ønsker importert til ditt lokale bibliotek i kolonnen lengst til venstre.

3. Klikk på knappen "Importer"

Du har nå importert en ingrediens til ditt lokale bibliotek.

4. Klikk på knappen "Filtrer tabell" for å velge en spesifikk leverandør fra en liste