Oppstart og installasjon

Nedenfor har vi svart på følgende spørsmål:

Krav til ditt system og kompabilitet

Hvordan opprette brukerkonto

Systemkrav og installasjon

MyFoodOffice krever ingen installasjon. Programvaren er klar til bruk.

Moderne nettleser

Forutsetninger er at du har en moderne og oppdatert nettleser;

• Microsoft Edge
  • Google Chrome
  • Mozilla Firefox

Internet Explorer har en eldre teknologi som ikke er kompatibel med MyFoodOffice.

Internett tilgang

MyFoodOffice forutsetter at du har internett-tilkobling. Vi overvåker våre servere og responstid mot deg som bruker. Skulle du likevel oppleve manglende tilgang kan du kontakte oss på support@myfoodoffice.no.

PC, Mac, Nettbrett og Mobil

Vi anbefaler stasjonær eller bærbar datamaskin (pc eller mac). Designet vårt er responsivt slik at den tilpasser seg om du har mindre eller større skjerm. Dette inkluderer nettbrett. Foreløpig er MyFoodOffice ikke optimalisert for mobiltelefon.

Opprette brukerkonto

1. Gå til nettsiden myfoodoffice.no

2. Klikk på knappen "Opprett konto" øverst til høyre i skjermen. Du får da opp et registeringsvindu lik bildet ved siden av.

3. Fyll ut firmanavn, din e-post adresse og selvvalgt passord.

4. Klikk "Begynn å utforske". Du vil med en gang få tilgang til løsningen.