I denne artikkelen kan du lære mer om Brødskala'n, og
Merket for Brødskala´n og standarden den bygger på eies og vedlikeholdes a Baker og Konditorbransjens Landsforbund.
Du kan lese mer om dette på BKLF sine egne nettsider.
Vær obs på at du må være medlem av BKLF eller betale en årlig avgift for bruk av merket.
Funksjonaliteten er tilgjengelig for alle som har tegnet basis eller profesjonelt abonnement hos MyFoodOffice.
Du aktiverer funksjonaliteten under "Firmainstillinger". Se demo til høyre.
Vi bruker informasjon som er registrert på ingredienskortet sammen med oppskriften du legger inn.
For at beregningen skal bli riktig forutsetter det at
Du kan sjekke hva som ligger registrert på ingredienskortet. Se demo til høyre.
Vær obs på at baseblandinger kan ha flere ingredienser enn det som inngår i grovhetsberegningen. For slike ingredienser må du legge inn to verdier:
Er du i tvil kan du henvende deg til leverandøren din.
Finn produktet du ønsker å se grovhetsgraden på. På produktkortet finner du en egen boks som viser grovheten. Merk at vi viser den teoretiske grovheten, som i visse tilfeller kan være høyere enn 100%. Merkeordningen har 100% som øvre grense for hva du kan kommunisere ut til forbruker, så på produktvarebladet som eksporteres fra hvert enkelt Produkt, er denne prosenten begrenset oppad til 100%.