Erstatte ingrediens i flere oppskrifter

I denne artikkelen kan du lære mer om:

• Hvordan du kan erstatte en gammel ingrediens med en ny i flere oppskrifter samtidig

Erstatte en gammel ingrediens med en ny

Du må ha "pro" abonnement for å kunne bruke denne funksjonen. Klikk her for hvordan du kan oppgradere ditt abonnement.

1.. Gå inn på den gamle ingrediensen

2. Klikk på knappen "Handling". Du finner den øverst til høyre i skjermbildet.

3. Klikk på "Erstatt"

4. Du får opp et nytt vindu, hvor du først skal velge den nye ingrediensen som skal erstatte den gamle.

5. Velg de oppskriftene hvor endringen skal skje. Du kan enten

• velge alle oppskrifter, eller
  • velge et utvalg oppskrifter

Du kan også søke etter enkeltoppskrifter.

6. Når du er ferdig med å velge hvilke oppskrifter endringen skal skje, klikker du på "Erstatt".