Kopiere en oppskrift

I denne artikkelen kan du lære mer om:

• Kopiere en oppskrift
  • Hva som følger med når du kopierer en oppskrift

Kopiere en oppskrift

Du må ha "pro" abonnement for å kunne bruke denne funksjonen. Klikk her for hvordan du kan oppgradere ditt abonnement.

1.. Gå inn på den oppskriften du ønsker å kopiere.

2. Klikk på knappen "Handling". Du finner den øverst til høyre i skjermbildet.

3. Klikk på "Kopier"

4. Gi den nye oppskriften et navn og trykk på "skape"

Den nye oppskriften vil bli opprettet som en egen oppskrift, og du kan fortsette å redigere denne.

Hva følger med

Ingredienslisten, arbeidstid og instruksjoner følger med.

Det som ikke følger med er hvilke produkter du lager av denne oppskriften. Eventuelle notater på oppskriften følger heller ikke med.

Merk at den nye oppskriften opptrer uavhengig av den oppskriften du lagde kopi av. En endring i den ene vil ikke påvirke endring i den andre.