Brukeradministrasjon

Denne artikkelen dekker:

Hvilket abonnement du må ha for å opprette flere brukerkontoer i ditt firma?

Forskjellen på administrator og vanlig bruker

Hvordan administrator kan opprette flere brukerkontoer i ditt firma

Hvilket abonnement må du ha?

Firmaer med abonnementet Profesjonell har mulighet til å invitere flere brukere med. Profesjonell inkluderer opp til 3 brukere ( 1 administrator og 2 ekstra brukere). Ønsker du flere brukerkontoer utover de 3 kommer det et tillegg per ekstra bruker.

Dersom du akkurat har opprettet brukerkonto har du mest sannsynlig påbegynt din 14 dagers gratis prøveperiode. Så lenge du ikke har valgt abonnement har du ikke tilgang til brukeradministrasjon. I så fall går du inn på Fakturering, og velger ønsket abonnement.

Hvilke typer kontoer finnes?

Om du har valgt abonnementet Grunnleggende, så har du kun en bruker, som er administratoren. Informasjonen nedenfor er derfor ikke relevant for deg.

Om du har valgt abonnementet Profesjonell, så er den som først opprettet konto i MyFoodOffice også administratoren. Adminstratoren har rett til å legge til ytterligere brukere i seksjonen 'Administrer brukere', illustrert til høyre.

Om du klikker 'Legg til bruker', og oppgir e-posten til personen du vil at skal ha tilgang til systemet, og klikker 'Ferdig! Opprett bruker' blir denne brukeren opprettet på systemet. De nye brukeren mottar da en e-post med et passord for å logge på. Denne nye brukeren vil ha adgang til alt av informasjon du har i ditt system, men ikke seksjonene Firmainformasjon, Fakturering eller Administrer brukere.

Om man overstiger antall brukere som er inkludert i abonnementet Profesjonell, så gir systemet beskjed om at en ytterligere månedlig kostnad vil bli fakturert, med forhåndsbetaling, juster pro rata. Eksempelvis, om du valgte abonnementet Profesjonell 1. Januar med årlig betalings-frekvens, og legger til en bruker utover din brukerkvote 1. Mars, vil vi fakturere deg for denne brukeren i Mars, hvor du må betale for perioden 1. Mars - 1. Januar følgende år.