Eksportere Produktregister

Du kan bruke eksportfunksjonen til å trekke ut hele vareregisteret ditt med fullstendig varedeklarasjon.

Dette ønsker du å gjøre

• ved overføring av vareinformasjon til andre systemer
  • for backup før en masseoppdatering av vareregisteret i MyFoodOffice
  • som grunnlag for en masseoppdatering av vareregisteret i MyFoodOffice

Hvordan eksportere

1. Finn navigasjonsmenyen til venstre og klikk på produkter.

2. Klikk på knappen "Handling" og "Eksporter tabell".

Hele produktlisten vil bli sendt til din e-postadresse i excelformat.

Dermed kan du jobbe videre med produktlisten i excel, eksempelvis hvis du vil lage din egen rapportoversikt på alle produkter.